[social size='small' style='light' type='twitter,facebook,dribbble']

Bestrating leggen

Bestrating leggen is méér dan alleen het realiseren van een harde ondergrond in een buitenruimte. Het leggen van bestrating heeft ook veel met sfeer te maken. Er wordt een bepaalde basissfeer in de tuin gerealiseerd van waar men verder kan ‘bouwen’ aan een tuin die aan alle wensen en eisen voldoet. Het is daarom dat het zo belangrijk is dat de bestrating goed past bij het gewenste eindresultaat. Roelofsen Buiteninrichting denkt met u mee en garandeert u een eindresultaat waar u zeker jarenlang veel plezier van heeft.

Vraag offerte aan

Bestrating leggen voor de juiste basis

Bestrating, of sierbestrating, is er in eindeloos veel varianten. U heeft de keuze uit honderden kleuren, soorten, maten en materialen. Geen steen of tegel is hetzelfde. Natuurlijk is het prettig wanneer u voldoende te kiezen heeft voor uw nieuwe bestrating, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat zo’n groot aanbod wat overweldigend kan zijn. Het is immers voor het eindresultaat belangrijk dat u de juiste keuze voor de basis, namelijk uw bestrating, kiest. Dit kan zorgen voor wat druk op de schouders. Deze druk nemen wij natuurlijk graag weg. Wij kijken met u mee, luisteren naar wat u voor ogen heeft en kunnen u goed adviseren. Of u nu zoekt naar een authentieke, klassieke, natuurlijke, moderne of traditionele sfeer; wij hebben het in huis!

Het verleggen van uw bestrating

Roelofsen Buiteninrichting is uw partner wanneer u nieuwe bestrating wilt laten leggen, maar wij kunnen meer voor u betekenen. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u de bestaande bestrating op professionele wijze wilt laten verleggen. Vanzelfsprekend bespaart dit de kosten voor de aanschaf van een nieuwe bestrating. Natuurlijk kunnen wij hiervoor altijd eerst een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hieraan gekoppeld zijn.

De bestrating vakkundig leggen

Voor uw nieuwe bestrating kunnen wij alle benodigde materialen aanleveren. Natuurlijk kunnen de ervaren vakmensen van Roelofsen Buiteninrichting ook zorgen voor een professionele aanleg van de bestrating. Wanneer wij zorgen voor een vakkundige (machinale) bestrating, dan bent u er zeker van dat u de komende jaren geen omkijken meer heeft naar uw bestrating. De kwaliteit is hoog en de manier van leggen is uiterst professioneel. Zo wordt het beste resultaat bereikt.

Heldere afspraken over uw bestrating

Wanneer u bij ons komt met uw vraagstuk over bestrating, dan gaan wij met u in overleg wat de uiteindelijke wensen en eisen zijn. Op basis daarvan kunnen wij een plan maken. U bepaalt alles zelf en wij voeren het voor u uit volgens afspraak. Wij vinden het belangrijk dat u gedurende het hele proces precies weet waar u aan toe bent. Daarom werken wij op transparante basis en overleggen wij het hele project met u. Zo weet u wat er gaat gebeuren en wanneer het gaat gebeuren. Dit is voor u wel zo prettig en voor ons dé manier om u een fantastisch verloop én eindresultaat te kunnen garanderen.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze kwaliteiten en mogelijkheden op het vlak van bestratingen? Roelofsen Buiteninrichting staat graag voor u klaar. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.