[social size='small' style='light' type='twitter,facebook,dribbble']

Diensten

Schuttingen

Schuttingen zijn er in alle soorten en maten. Zij kunnen u de privacy bieden in de mate waarin u privacy wenst. Daarnaast dragen mooie schuttingen natuurlijk ook bij aan de totale uitstraling van uw buitenruimte. Roelofsen Buiteninrichting biedt diverse hoogwaardige schuttingen.

Wij bieden u een zeer complete service wanneer het om de schuttingen gaat. Zo komen wij uw nieuwe schuttingen op uw locatie monteren en zorgen ervoor dat u direct kunt gaan genieten van een mooi eindresultaat. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Lees meer

Grondwerk

Grondwerk vereist vakwerk, ongeacht het soort grondwerk. Wanneer u uw grondwerkzaamheden wilt laten uitvoeren door een ervaren, professionele en betrouwbare partij, dan staat Roelofsen Buiteninrichting voor u klaar.

Leg uw ideeën over het grondwerk aan ons voor, zodat wij u op basis daarvan kunnen aangeven wat wij precies voor u kunnen betekenen. Uiteraard zijn wij er ook om u te voorzien van een gedegen advies over grondwerk. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lees meer

Kunstgras

Kunstgras laat u in ieder seizoen van het jaar genieten van gras dat altijd groener is dan bij de buren! Dat niet alleen, want het kunstgras is ook heerlijk zacht en zeer onderhoudsvriendelijk. Zo creëert u eenvoudig en snel een natuurlijke buitenruimte. Liever echt gras? Dan bent u natuurlijk ook welkom!

Roelofsen Buiteninrichting biedt u een ruime keuze aan soorten kunstgras voor diverse toepassingen. Wij leveren niet alleen kunstgras voor particuliere tuinen, maar ook voor bedrijfstuinen, voor etalages, beursstands en andere toepassingen. Vraag ons gerust eens vrijblijvend naar de vele mogelijkheden, ook wanneer de voorkeur uit gaat naar een echt gazon.

Lees meer

Bestrating

Uw bestrating laten verleggen, vervangen of gewoon een compleet nieuwe bestrating naar wens laten realiseren? Roelofsen Buiteninrichting neemt u alle zorgen uit handen en biedt u een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Weet u al precies wat u wilt? Dan gaan wij met uw ideeën aan de slag. Heeft u nog geen idee welke bestrating goed bij u past? Ook geen probleem! Dan denken wij met u mee en werken we samen toe naar het beste eindresultaat. Vraag gerust online een vrijblijvende offerte aan.

Lees meer

Riolering

Rioleringssystemen horen van goede kwaliteit te zijn. Helaas neemt de kwaliteit in de loop der jaren af en kunnen er problemen ontstaan. Wanneer er problemen met de riolering ontstaan, dan kunt u hier op meerdere manieren last van krijgen. Dit wilt u natuurlijk altijd voorkomen.

Roelofsen Buiteninrichting kan uw rioleringssysteem goed onder handen nemen wanneer dit nodig is. Komen wij bijvoorbeeld uw bestrating leggen? Dan is het mogelijk om direct uw riolering te inspecteren en, indien nodig, te onderhouden of repareren. Vraag ons gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees meer