[social size='small' style='light' type='twitter,facebook,dribbble']

Schuttingen plaatsen

Schuttingen plaatsen om uw tuin levert diverse voordelen op. U kunt er op de eerste plaats natuurlijk makkelijk voor zorgen dat u meer privacy geniet in uw eigen buitenruimte. Daarnaast kunt u er met een goed schutting voor zorgen dat kleine kinderen en / of huisdieren niet buiten de tuin terecht kunnen komen. Vanzelfsprekend kunnen schuttingen ook worden voorzien van een passende poort met slot, waardoor een goed schutting ook zeker bij kan dragen aan het tegengaan van inbraak. Voor alle soorten schuttingen bent u van harte welkom bij Roelofsen Buiteninrichting.

Vraag offerte aan

Schuttingen naar wens

Er zijn eindeloos veel soorten schuttingen beschikbaar, zodat u altijd kunt kiezen voor een variant die uitstekend bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een hoog of een laag schutting? Wilt u er een mooie poort met slot in of is een poort niet nodig? Wenst u nog enige mate van doorkijk / inkijk of is dit juist niet wenselijk? Zo zijn er nog tal van zaken die meespelen bij het maken van een keuze voor een bepaalde soort tuinomheining. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen voor uw nieuwe schuttingen, zodat wij u kunnen adviseren bij het maken van een keuze uit het veelzijdige assortiment.

Goede schuttingen in diverse prijsklassen

De schuttingen zijn niet alleen onder te verdelen in de diverse varianten, maar er zijn natuurlijk ook verschillen te vinden in bijvoorbeeld de kwaliteit en de prijs. Binnen diverse prijsklassen zijn uitstekende schuttingen te vinden. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten schutting? Dan bent u vaak iets voordeliger uit dan wanneer u kiest voor een variant met een betonnen onderzijde. Anderzijds kent deze laatste variant weer een langere levensduur. Zo heeft ieder schutting eigen kenmerken en kwaliteiten welke bepalend zijn voor de prijs. Op basis van uw beschikbare budget leggen wij u de mogelijkheden voor die het best passen bij uw wensen en eisen. Uiteraard blijft de keuze altijd aan u.

Montage van de schuttingen op locatie

Een schutting kan van de beste kwaliteit zijn. Wanneer deze niet op de juiste wijze wordt geplaatst, of gemonteerd, dan kan deze evengoed omvallen dan een schutting van matige kwaliteit. Uiteindelijk wordt de hoogste kwaliteit bereikt wanneer een hoogwaardig schutting op vakkundige wijze wordt geplaatst. Daarom bieden wij u een complete service aan, waarbij u de mogelijkheid heeft om uw nieuwe schuttingen op professionele wijze te laten plaatsen door onze vakmensen. U heeft dan gegarandeerd de komende jaren geen omkijken meer naar uw tuinomheining.

Vrijblijvende offerte

Wilt u nieuwe schuttingen aanschaffen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Roelofsen Buiteninrichting u aan kan bieden? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden. Indien gewenst bieden wij u een persoonlijk advies op basis van uw wensen en eisen. Vanzelfsprekend kunt u alle schuttingen eerst zelf bekijken voordat u een keuze maakt. Wilt u direct een offerte van ons ontvangen? Deze stellen wij natuurlijk graag voor u op. Iedere offerte van Roelofsen Buiteninrichting is kosteloos en vrijblijvend.