[social size='small' style='light' type='twitter,facebook,dribbble']

Tuinverlichting aanleggen

Tuinverlichting aanleggen is eigenlijk altijd een goed idee. Donkere tuinen zijn niet alleen ongezellig, maar nodigen ook de verkeerde personen uit om op het erf te komen. Als er iets is dat u niet wilt, dan is het wel een bezoek van iemand met verkeerde bedoelingen. Tuinverlichting kan dit helpen voorkomen. Daarnaast is tuinverlichting sfeervol en kunt u op warme zomeravonden langer genieten van de gezelligheid in uw tuin. Voor de meest uiteenlopende soorten tuinverlichting bent u van harte welkom bij Roelofsen Buiteninrichting.

Vraag offerte aan

Geniet van uw tuin met de juiste tuinverlichting

Mooie tuinverlichting laat u optimaal genieten van uw tuin. Dit is zeker niet alleen het geval wanneer u op warme zomeravonden lekker wat langer buiten kunt blijven zitten. Het is in de winter ook heerlijk om naar een mooi verlichte, goed verzorgde tuin te kunnen kijken wanneer u zelf warm binnen zit. Tuinverlichting geeft uw tuin in een handomdraai een heel andere uitstraling wanneer de schemering invalt. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten tuinverlichting, in meerdere tinten, waardoor u de specifieke sfeer van het licht makkelijk op uw persoonlijke voorkeuren aan kunt passen.

Tuinverlichting op de juiste punten

Het is goed om de tuinverlichting heel bewust te plaatsen, op de juiste locatie of locaties in de tuin. Dit is niet alleen goed voor uzelf, zodat u uw tuin goed verlicht op die punten die u graag ziet of waar u het liefst vertoeft. Dit is ook een goed idee met het oog op het tegengaan van inbraak. Mensen met verkeerde bedoelingen kiezen over het algemeen onverlichte of slecht verlichte tuinen uit om binnen te sluipen. Met het oog hierop is het belangrijk om de ingang / uitgang van uw tuin goed te verlichten, maar ook de ruimte voor uw tuindeur en eventuele ramen. Uiteraard kan Roelofsen Buitenverlichting u goed adviseren met betrekking tot het plaatsen van de tuinverlichting.

Energiezuinige tuinverlichting met sensor

Er zijn natuurlijk veel soorten tuinverlichting beschikbaar, ook bij Roelofsen Buiteninrichting. Een heel populaire keuze tegenwoordig is de keuze voor energiezuinige tuinverlichting met sensor. We hebben bijvoorbeeld ‘slimme’ led lampen die de tuin verlichten zoals u het wilt en volgens het schema van uw keuze. U heeft er zelf geen omkijken naar. Daarnaast zijn ledlampen bijzonder zuinig en gaan zij jarenlang mee zonder vervangen te hoeven worden. Er wordt vaak gedacht dat led tuinverlichting alleen beschikbaar is in de welbekende ‘koude’ kleur, ofwel fel wit. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er led lampen in de meest uiteenlopende kleuren. U kunt het zo sfeervol maken als u zelf wilt.

Wij komen uw tuinverlichting aanleggen

U kunt bij ons diverse soorten tuinverlichting aanschaffen, maar u bent bij ons ook van harte welkom wanneer u zoekt naar de juiste partner voor het aanleggen van tuinverlichting. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening en zorgen ervoor dat alles naar behoren en volledig naar wens werkt. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen. Wij informeren en adviseren u graag over onze tuinverlichting. Wilt u direct een offerte ontvangen? Via het online formulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte voor tuinverlichting bij ons aanvragen.