[social size='small' style='light' type='twitter,facebook,dribbble']

Over Roelofsen Buiteninrichting

Rien Roelofsen startte in 1985 als leerling hovenier. Een ruime 10 jaar later, in 1996 richtte hij M. Roelofsen Vof op, dat later verderging onder de naam Roelofsen Vof. In september 2018 werden de spreekwoordelijke deuren van Roelofsen Buiteninrichting geopend. Na jarenlang actief te zijn geweest binnen de branche, en de zakken te hebben gevuld met flinke pakketten aan ervaring, kon de stap naar een eigen onderneming worden gezet. Door de eigen ervaring en expertise te combineren met die van gevestigde samenwerkingspartners kan er nu een ruim dienstenpakket worden aangeboden door Roelofsen Buiteninrichting. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Vraag gerust naar onze mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen of eisen met betrekking tot de buitenruimte en bent u benieuwd wat Roelofsen Buiteninrichting voor u kan betekenen? Wij gaan het gesprek graag vrijblijvend met u aan. Neem eens contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Tuinverlichtingen

Tuinverlichting kan veel voor uw tuin doen. We hebben het dan niet alleen over het bereiken van een bepaalde sfeer in de buitenruimte, maar natuurlijk ook over het weghouden van ongewenste gasten. Roelofsen Buiteninrichting biedt u duurzame en mooie tuinverlichting.

Lees meer

 

Grondwerken

Grondwerken, of grondwerkzaamheden, kunnen meerdere vormen aannemen. Hierin heeft iedereen eigen wensen, eisen, voorkeuren en behoeften. De ruime ervaring van Roelofsen Buiteninrichting zorgt ervoor dat geen uitdaging te groot is wanneer het om grondwerk gaat.

Lees meer

Schuttingen

Schuttingen zijn er in eindeloos veel designs en uitvoeringen. Wanneer u uw buitenruimte wilt omheinen met schuttingen die écht aan al uw wensen voldoen, dan denken wij graag met u mee. Vanzelfsprekend kunnen wij zorgen voor een vakkundige montage op locatie.

Lees meer

Kunstgrassen

Kunstgrassen zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echte grassen. Eén groot voordeel: kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig en is altijd mooi groen! Wij bieden u de keuze uit een flink assortiment en kunnen het kunstgas professioneel komen leggen.

Lees meer

Rioleringen

Rioleringen krijgen vaak te weinig aandacht, totdat het rioleringssysteem gaat protesteren. U kunt dan diverse klachten en problemen ervaren die in vrijwel alle gevallen alleen maar erger worden. Wij lossen alle problemen met rioleringssystemen snel en effectief voor u op.

Lees meer

Bestratingen

Van functionele tot sfeervolle bestratingen, van onderhoudsvriendelijk tot natuurlijk.. Wanneer het om (sier)bestratingen gaat bent u bij Roelofsen Buiteninrichting zeker aan het juiste adres. Wij bieden een zeer complete service, van advies tot eindresultaat.

Lees meer